Monte Top Cup kokrriza prej çokollate

Monte Top Cup kokrriza prej çokollate

Më në fund erdhi koha – Zott Monte zgjeron gamën e produkteve të saj me një produkt tjetër: Monte Top Cup me kokrriza prej çokollate. E inspiruar nga fëmijët Monte sjell në treg një produkt të besueshëm por në të njëjtën kohë edhe të ri me faktor argëtues. Qumështi i shëndetshëm, kremi i shijshëm i çokollatës me lajthi të forta dhe kokrrizat shumë-ngjyrëshe prej çokollate kujdesen për të garantuar një përjetim shije të paharrueshëm në një kupë të përshtatshme.

Monte në pako 4-she me paketim për t’u ngjyrosur

Monte në pako 4-she me paketim për t’u ngjyrosur

Tani e re! Kënaqësi e ndjeshme ngjyrosjeje me Montin për koleksionim.
Merre botën tënde të Montit për ngjyrosje, qoftë ky nën ujë, në hapësirë, në polin e veriut, në det të hapur, Monti me kafshë të egra apo si kauboj, në çdo pako 4x55 të Montes fshihet një nga gjashtë motivet emocionuese.

A e zbulove?

A e zbulove?

Të reja cilësore nga Zott Monte! Monte e re Snack të bën për vete me kremin e shijshëm të qumshtit dhe një bazë të mbushur mirë me çokollatë dhe lajthi ndërmjet dy pjesëve të shkrifta të ëmbëlsirave. Askush nuk mund t’i rezistojë asaj!

A e keni provuar ende?

A e keni provuar ende?

Familja Monte ështe rritur këtë vit. A i njihni ju tashmë të gjitha nëntë produktet e shijshme të Montes?